Referenser

Elin är bra på att fånga stämningar och uttryck. Under seminariet fångade hon allt från engagemang, viljestyrka, övertygelse och stort intresse till distraktion, frånvaro och förvåning. Elin arbetar effektivt och utan att stjäla uppmärksamhet från varken talare eller åhörare. Med hennes bilder kan vi skapa ett material till både hemsida och foldrar som blir mer levande och därmed mera intressant. Vi kommer alldeles säkert att fortsätta med att anlita Elin.
Jens Erik Ringenson Country Manager Sverige, JUC

Att ha snygga bilder på företagets webbsida är oerhört viktigt för att kunna förmedla ett professionellt intryck. Elin Sommerfeld har hjälpt Creutz Coaching & Consulting att få snygga bilder som förmedlar rätt budskap. Elin ingav ett starkt förtroende och hon var oerhört skicklig på att effektivt få fram ett antal riktigt fina bilder som vi har kunnat använda i vår kommunikation.
Lena Creutz, Creutz Coaching & Consulting

Elin kom in som en räddande ängel när vi hade det lite turbulent och behövde hjälp med allt från att uppdatera hemsidan, fotografera nya produkter, skriva och skicka nyhetsbrev mm. Elin kunde snabbt och lätt komma in i och förstå våra behov och vi fick hjälp med allt det vi behövde, och lite till. Elin blev snabbt som en medarbetare bland oss andra och vi ser gärna att vi kan få ta del av hennes expertis igen.
Kersti Kempe, POPOMAX


Elin hade ett professionellt och trevligt bemötande då hon kom till vår arbetsplats för att fotografera människorna och miljön här. Bilder blev fina där människorna ser naturliga och avslappnade ut. Det är bra kvalité på hennes fotojobb och jag rekommenderar henne varmt.
Cecilia Brännström, Sigicom

Elin har en förmåga att snabbt sätta sig in i verksamheter och skriva texter som lockar till läsning och handling.
Göran Vernersson VD på Säljcoachen AB

Elin visade att en porträttfotografering inte alls behöver vara ansträngande eller besvärlig, utan lika gärna kan vara rolig. Hon är inte bara skicklig, utan dessutom hjälpsam, flexibel och snabb. Jag är imponerad!
Johan Trocmé, författare


Nöjda kunder